vineri, 28 iulie 2017

Un Haos numit România.

Asistăm, din nou, la un vacarm media faţă de vaccinări, mai ales ca premierul Tudose a ameninţat, mai voalat,mai pe faţă, ca ne dă na-na la funduleţ dacă părinţii o mai fac pe şmecherii. După ce ţara e făcută franjuri, după ce părţi din România vor "independenţa", după ce presa face ce face si loveşte sistematic la temelia naţională, deci, după toate astea, imbolnavirea populaţiei este nouă gândire strategică a aparatului de stat.  Năuciţi, vedem cum oamenii sunt otrăviţi zilnic, fără ruşine, parcă dorindu-se o alienare la nivel naţional, o nivelare mentală care sa ajute mintea conducătoare in propagarea prostiei totale.
     Am vazut zilele trecute nebunia morţii Denisei, un soi de show dizgratios, transmis in direct de mai toate televiziunile, cu multe manele la activ si burtoşi cu lanţuri mari de aur,  o imagine cu care românul trebuie sa se înveţe, sa ia aminte, sa vadă noul hibrid omenesc născut din impertinentă, nesimtire si neam prost.  Apoi a aparut, parcă din neant si ca la un semn, scandalurile cu preoţii iubitori de acelaşi sex, scandaluri care au ţinut prima pagină multe zile la rând, aratandu-ne perfid ca  biserica este bolnavă, dar spunandu-ne şi ca asa e normal, ca oamenii se iubesc chiar si fiind gay, ca aşa vrea şi Dumnezeu, El fiind Iubirea supremă.  Deci, doi in unu.
 
      Vedem zilnic o clasă politică impertinentă, de un cinism înfiorător, care reuşeşte fără prea multe greţuri sa facă din ţara asta un haos.
Oamenii nu pot face nimic.  Ptr ca nu le pasă, ptr ca sunt alienaţi, ptr ca generaţia care vine e de o stupizenie aiuritoare.  Cei veniţi din comunism sunt la fel de degeneraţi, fără puterea de a cădea pe gânduri, de a face introspecţii: ce li se dă, se poate consuma cu voioşie.  Să mai spun ca tabloidele au tiraje de 5-6 milioane de ediţii pe zi? Asta arată starea de descompunere a naţiei române, de destructurare si de disoluţie a valorilor.

Un comentariu:

  1. Eu, ca sa nu ma imbolnavesc, evit stirile. Oricum vin, trec, n-au tangente cu realitatea. Totul se face cu scopul de a vinde.

    RăspundețiȘtergere