sâmbătă, 12 august 2017

Vă face plăcere să dați bani la maneliști, nu? Dar ptr un copil e prea costisitor,nu?

 
Nunțile cu maneliști. Sau ceea ce înseamnă manifestare manelistă, cu multe tricouri mulate și pumni strânși, de smardoi. Un deliciu ptr mine. Nu, glumesc! Este un mare coșmar.

 Vad acele individe care dau din funduleț, pe acei indivizi care se zbat  indeciși, pe ritmuri "orientalo-obsesivo-compulsive" și mulți bani care curg pt a unge inima unui individ în prim plan: ptr ginericaaaa, să trauascaaaa!!!!!; ptr bossul boșilor, care a dat 100 de 💶, ptr cel mai de seamă bătăuș...etc.

   Ce mă scoate din sărite:
1, Români care dansează pe o muzică cu trimitere la indivizi sub-mediocriiiiii( cu șase sute de iiii).
2, Discuția celebră: țiganii ne conduc, dom'le! Vad revoltă mare. Dar când începe maneaua, dansul începe și el, chiar și "domnul" care plângea pe FB că țiganul i-a invadat cartierul. Dar țiganul ii cântă la ureche. Iar românul sare cu banu'. Dă-o naibii de ipocrizie.
 3.Daca as avea o soție manelistă, în secunda doi as divorța de ea. Fără regrete.
4. Nu e creștinesc să ai pică. Eu nu mă pot abține să nu am ptr indivizii ăștia.
5. Impozit pe manele... nu se practică? De ce? Pt că majoritatea politicienilor pupă-n fungi această tagmă? Să ne amintim de Bercea mondialul? Sau de Băsescu cum dansa,dragul de el, pe manele?

Manelizarea României e in plin proces. Așa cum sunt textele "Salamești", așa e și poporul. Să nu uităm că zilnic de consumă 5-6 milioane de ediții de tabloide. Deci, milioane de români de uită la sâni dezgoliți și la știri " mondene". Asta a ajuns acest popor. O batjocură a unei entități abstracte: râd romii de noi: proștilor, voi ne înjurați,dar tot voi  săriți si cu banu'.

Dar, a doua zi, vine ipocritul și spune: ah, nu mai fac un copil. Pai cu ce să-l cresc? Bună intrebare. Întreabă l pe Guță, boss!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu