joi, 25 ianuarie 2018

O discuție dintre diavol și om.

Am spus acum ceva timp, că omul se luă oleacă la întrecere cu Diavolul, că omul nu mai e prost ,nu? Și ăsta cu coarne se văzu cumva luat pe nepregătite, dar bucuros că stă mai mult să se odihnească, fără să mai facă nimic. De aici, poate ieși un interesant dialog dintre diavol și om.
Diavol: Ce faci, frate!
Om: pe cine faci tu frate?
D: hai, nu te supăra, că ne-am făcut aliați.
O: Tu cu mine? Cum așa?
D: Hei, păi ai uitat ce ai făcut tu in cele două războie mondiale?
O: Și ce legătură au cu mine treburile astea?
D: Pai nu ați învățat nimic din istoriei. Veniți tot mai aproape de mine.
O: Eu sunt ateu. Nu mă interesează vrajelile aste
D: (râde) știu frate, știu! Păi tocmai asta e ideea.
O: ce idee? Când spun că sunt ateu, te iau și pe tine în discuție.
D: aha, să înțeleg că ți-a trecut prin minte să mă faci un dumnezeu, nu? (Râde din nou)
O: înțelege, eu nu cred in prostii cu divinități și personaje din alte lumi.
D: perfect! Pai asta și vreau să faceți voi oamenii. Voi să fiți proprii voștri stăpâni.
O: pai suntem!
D: pai da, sunteți. Și o faceți de minune. Uitați, vă cum va măcelăriți. Cu ce plăcere o faceți.
O: majoritatea războaielor au început din cauza religiei, din cauza ta, diavole, și din cauza lui Dumnezeu, oricare ar fi El.
D: din cauza mea și a lui Dumnezeu? (Râde din nou tare). Cum din cauza noastră? E adevărat, noi avem lupta noastră ptr voi, dar am venit noi pe pământ să vă bateți? Ne-ați văzut pe noi doi venind și spunadu-va: hei, oameni, noi suntem ăștia de sus și am venit să va bateți ptr noi doi. Da, știu, pe Christos, atunci când a venit pe la voi l-ați mazilit rapid, că sunteți prea imbecili ca să gândiți. V-am dat câteva momeli și gata, ați picat că niște fraieri in capcana. Crezi că sunt idiot să vin pe pământ? Să mă maziliți ca pe Hristos? Ăla a venit să vă vorbească față către față, dar voi nu știți să purtați un dialog. Tare m-am distrat atunci. Ce minte de Copil a avut atunci Iisus. Chiar nu v-a mirosit cât sunteți de parșivi și că va lucrez cum vreau eu?
O: ce tot vorbești acolo? Ce sa conduci tu? Ai auzit de liberul arbitru? Că putem sa ne conducem viața?
D: voi sa vă induceți viața? Ha!!!! Voi? Voi liber arbitru? Tot voi oamenii, cercetătorii, ați ajuns la concluzia că nu există liber arbitru. Că liberul arbitru e condiționat de ce aveți in scăfârlie, că acțiunea e deja luată cu cinci secunde mai repede de creier, că acționați fără să gândiți. Credeți că nu știu trenurile astea? De ce vreau sa bag in lumea voastră fast-ul, totul să fie fast, rapid, să nu stați să raționați, să fiți impulsivi. Pai de aia, că sa vă anulez liberul arbitru, iditilor. Ați ajuns atât de ușor de condus încât cred că, pe viitor, o să șomez de-a dreptul.
O: ( căzut pe gânduri) vorbești proștii.
D: (râde tot mai tare) vorbesc proștii? Pai mi-ai spus că voi vă bateți din cauza religiei. Dar vă lăudați că ați ajuns una din cele mai evoluate creaturi din univers, nu?
O: și nu-i așa? Am ajuns și-n cosmos.
D: ho, stai ușor, că le luăm pe rând. Să revin la religie. Dacă vă vedeți atât de evoluați, nu v-ați dat seama că nu sunteți decât niște indivizi manipulați de către mine, dar prin intermediul altora de pe pământ? Da, ce te holbezi și te miri așa? Cum crezi că se lucrează? Pun in față religia, că sa mă acopăr perfect, apoi din spate acționez politic. Vreau un stat? Pai mă duc și organizez niște prieteni de pe pământ, își fac o organizație radicală religioasă, vin in țara respectivă și încep să omoare indivizi. Alte organizații din țara unde au fost chilăriți ăia spun că ăia care au venit de au omorât sunt niste teroriști, că religia lor e una teroristă și atunci fac să creadă pe restul că așa e, și invadează țara respectivă, omorând și ei la randul lor. E, și uite așa, niște indivizi pot sădi în mentalul colectiv că religia ucide, dar nimeni nu vede că religia am bagat-o in față că sa bag zanzanie intre voi. Și acum ,serios, dacă ne era religia, inventam altceva, asta-i problema? (Diavolul râde din nou) Si cum omule, te lauzi că ai ajuns pe lună, dar aveți zone în care se moare de foame și nu este apă, iar în zone bogate sunt piscine de cate 20 de metri, in vile imense? Că faceți băi in șampanie? Sunteți evoluați că țineți pe alții în sclavie? Că purtați papuci scumpi făcuți de săracii Asiei, care muncesc până la moarte? (Râde din nou). Nu frate, voi nu faceți să veniți cât mai aproape de mine. Voi nu vedeți că pământul e al meu, că tot ce se discută, se discută în contextul meu, al urii, al crimei oribile și al distrugerii? Voi nu vedeți că va voi distruge, ptr că pe voi, ăștia evoluați, ăștia vestici, vă fac să vă omorâți feții, să faceți avorturi, ptr că așa vreau eu sa fac programul organizațiilor care vă reprezintă, in cazul tău al UE, să deveniți tot mai mai puțini, dar voi face ca natalitatea țărilor sărace, subdezvoltate, cu minte animalică sa se înmulțească, ca pe viitor să vă stăpânească, ca mai apoi masa asta mare sa fie sub mâna unor indivizi, puțini și aleși, prieteni numai cu mine? Ușor va voi distruge biserica, identitatea, nu veți mai știi ce sunteți, bărbați sau femei, va voi modifica genetic ptr că turnați in voi numai rahaturi chimizate, vreți numai cariere și bani, uitând de voi! Priviti,va evoluaților, in ce hal ați ajuns. V-ați măcelărit in cele două războie mondiale, ați făcut pe voi cele mai oribile experimente, cu concursul meu, evident, apoi ați început să implementați programe de extincție in masă, de proprii voștri conducători. Cât de proști sunteți!!! L-ați scos pe Dumnezeu încet încet din mintea voastră, mai ales după partida mea câștigătoare în revoluția franceză, ptr că, trebuie să fim corecți, Dumnezeu nu se bagă cu japca in treburile noastre, dintre mine și voi. Ce Naiv e...pe bune!
O: eu nu vreau decât o viață normală.
D: ce viață normală vreți voi? Omul singur nu vrea decât acumulare, bogăție. Asta-i ofer eu.
O: și dacă nu vreau?
D: Ei nu vrei! Și dacă mai faci ceva figuri, că conștiința va mai sughița ceva, dar tot vei râvni la ea, la bogăție,și ptr mine e tot una...serios! Și mi-e mai simplu să fii doar la stadiul de râvnă, că nu e complicat. Depresie, vrei mereu, nu ai, ești tot mai anxios, începi să urăști, mulți se vor sinucide, vor dispărea familiile ptr că , cică, nu au bani...ce poate fi mai perfect?
O: și ce trebuie sa fac că să scap de toate astea? ( Întrebare sinceră).
D: să vii la ideile mele. e simplu.
Atunci Dumnezeu intervine: diavole, veți poate ai ceva treabă și te țin ocupat. Dispari de aici.
Dar discuția asta va fi ținută cu un alt om...și tot așa și mulți vor pica in capcană
Sinceritatea te poate scăpa!!

Un comentariu:

  1. Atenţie
    Acest lucru este de a informa publicul larg, bărbați sau femei care sunt sănătoși și
    100% grave în vânzarea rinichiului dumneavoastră ar trebui să apeleze urgent la Dr.raphael
    Spital .. email; doctorraphael@aol.com pentru că avem multe
    a pacienților care în prezent au nevoie de un transplant de rinichi.
    căutând o modalitate de a-ți vinde rinichii pentru bani din motive financiare
    Ne descompunem și cumpărăm rinichiul pentru 900.000 de euro de persoană
    rinichi
    și avem, de asemenea, medicamente Vib / Aid Ultra Vibros 11 care îl pot vindeca sau menține mai mult timp

    trimiteți-ne un e-mail acum,

    E-MAIL; doctorraphael@aol.com
    Hangout: Clevelandclinicmanagement@gmail.com
    Cu sinceritate

    Dr.Raphael

    RăspundețiȘtergere