vineri, 19 august 2016

Mai am un singur dor: să fiu rupt in fud.

Beau o cafea liniştit într-un bar. Muzica urlă încetişor, cat sa acopere un tractor din anii 60. Nu, i rău. Radio Zu: la trei melodii de doi lei, in care ne reaminteşte cum o tanti iubeşte pe altul,  una urlă la mă-sa ca s a îmbătat...intră şase ore de reclamă. Pastă de dintir, daca te doare undeva- şi sigur te doare! - cumperi pilula minune, una pt o berică, o haleală, deci tot ce ne doreşte inima.  Lipseşte reclamele la vreun copârşeu .
Să revin.  Unde? A, da, beam, după cum spuneam, o cafea. La masa vecină vin două pipiţe. Bine văruite pe meclă, de credeai ca vin dintr-un concediu de la morgă. Se înţelege, acolo e cam frig si intuneric.  De ce multe muieri se albesc asa la faţă, este o enigma pt subsemnatul. Vine ospătăriţa pentru comandă.  Aşteptăm pe cineva, zic ele neîncrezătoare. Stiu vrăjeala asta. Ochii le circulau ca două girofare: care i norocosul care face cinste? După dou,j de minute,  isi pierd speranţele. Nimic convingător. Apare din nou ospătăriţa : dacă e sa cadă ceva la interval facem para- para, da?  Vine un ok scos cu excavatorul. Ma ocheşte una.  La cum ma uitam, putea sa fie si pe Marte si ma observa.  Se ridică,  vine agale spre mine si se aşează : dai ceva? N am bani, zic eu amuzat. Atunci la ce c...t te uiți? Si plecă.  Eu abia ma ţineam sa nu fac o explozie de râs. Dezamăgire crunt se ridică de la masă. Nimic pe azi.  Cred ca aduc ghinion. Aia e.  Poate data viitoate. Ma uitam dupa ele, mai ales la blugi: o textila 80 % zdrenţuită, tăiată, decupata, cu aţele curgand după ele.  Două tăieturi grosolane pe fund.  Si, da, tanga era roz.  Cum puteau fi altfel? Aialaltă îi avea albi.  Sper ca erau...in totalitate albi. De unde moda asta idioată,  sa fii toată ruptă? Văd si pe stradă, pe oriunde merg: pantaloni si bluze rupte.  Parcă vin din războiul civil sirian. Femei care se luptă cu ISIS. Este o adevărată nebunie.  Dar e cool sa fii rupt in fund.  Asta a ajuns femeia? Nasol!

Un comentariu:

  1. Astea nu-s femei.Le-as numi altfel,dar ma abtin.Din fericire inca mai exista femei decente si cu mult bun simt, pe care cu siguranta nu le gasesti in baruri.

    RăspundețiȘtergere